Evenemang

Nytt, nostalgiskt och lokalt

Huvudakterna släppta till ÖviksMässan 2022.

Efter ett långt uppehåll är ÖviksMässan äntligen tillbaka med dunder och brak. Under Kristi himmelsfärdshelgen den 26-28 maj utlovas massor av intressanta utställare och underhållning i världsklass.

- Vi kommer att lägga stort krut på att hålla mässområdet levande med underhållning från stora scenen. Planen har varit att hitta något som passar alla och jag tror att årets blandning gör just det, säger Oscar Sundelin, projektledare för ÖviksMässan.

De stora namnen till mässan är Idolvinnaren Birkir Blaer, 90-talsduon Da Buzz och Melodifestival-aktuella Klara Hammarström. För barnen kommer favoriten Bamse & Lova att sjunga och dansa.

Även lokala akter kommer att förgylla underhållningen på mässans stora scen. Storbandet Övik Big Band, gospelkören All For One GC samt lokala pop/RnB-talangen MayB (tidigare Anna-Li) står på listan. Från framgångsrika Musikmakarna och Dreamhill Music Academy kommer artister som Ella Rammelt, Claire Soukup, Christoffer Jonsson med flera att framträda.

- Jag tror inte att stora scenen någonsin varit så fullspäckad som den kommer vara med årets program. ÖviksMässan är trots allt inte bara en bred varumässa - vi är en jäkligt grym folkfest också, hälsar Oscar Sundelin.

Publicerat