Näringsliv

Arken Zoo öppnar ny butik i Örnsköldsvik

Arken Zoo öppnar sin första butik för i år och ökar nu sin närvaro i Västernorrland. Tisdag den 25 januari slår man upp portarna till en ny butik i Örnsköldsvik.

Den 25 januari öppnar Arken Zoo ny butik på Terminalvägen 5 i Örnsköldsvik. Tobias Lindqvist, regionchef, berättar att lokalen ligger granne med Lager 157 och i anslutning till bland annat Willys och Jula. Butiken på cirka 330 kvadratmeter kommer att fyllas med produkter för såväl hund och katt som smådjur och fågel.
– Vi har länge letat efter en lämplig lokal i Örnsköldsvik som är en kommun med ett stort djurintresse och där det annars tidigare har varit långt att åka till närliggande Arken Zoo-butiker i Umeå och Sundsvall. Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna alla djurägare till en ny butik och butikskoncept i stan. Vi har haft ett högt tryck på ansökningar under vår rekryteringsprocess och det var tufft att sätta ihop ”laget”, men det känns verkligen som att vi har ett toppengäng som kommer att driva butiken här lokalt och skapa den härliga känslan vi vill ha en Arken Zoo-butik, säger Tobias.

Bilagor
Publicerat