Du är här

2021-10-27 - Musik
Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Hallå där …

... Idol-deltagare Annika Wickihalder från Mellansel, som inför fredagens utmaning är en av tio kvarvarande deltagare.

Du får massor av lovord från juryn, Alexander Kronlund sa ”Du är vår starkaste sångerska” och Katia Mosally uttryckte ”Du har talang, du är otroligt naturligt vacker och du har en smart och skön personlighet.” Hur känns det att höra sånt?
– Helt sjukt! Jag mår så himla bra när jag får höra det. Det är helt overkligt, jag är inte van att få en sådan bekräftelse. Det är otroligt fint och jag försöker bara ta in allt.

Du var lite krasslig ett tag och tappade rösten.
– Ja, det var hemskt! Jag fick influensa och det gick inte att sjunga, man kände sig lite konstig att inte kunna göra sånt som jag normalt kan och jag fick verkligen ta ut det sista jag hade den veckan.

Nu senast tog du återigen publiken och juryn med storm när du sjöng ”Lady Marmalade” från filmen ”Moulin Rouge!” från 2001 (ursprungligen en hit med Labelle från 1974).
– En bra låt. Den var mitt förstahandsval när vi fick temat, det var inte så många 2001-låtar som jag kände var riktigt Annika.

Och hur är läget inför fredag?
– Bara bra, jag ska köra en låt som är väldigt viktig, med stark innebörd. När jag lyssnade på texten så kände jag att det är en låt jag verkligen tycker om. Den handlar om att få älska vem man vill oavsett vem man är, det är viktigt för oss alla.

Lycka till! Vi på 7an och hela Örnsköldsvik håller tummarna!
– Tack så jättemycket, håll dem hårt!

Dela med dig av denna artikel på: