Du är här

2021-09-26 - Musik
Foto: Per Ågren

Du och Jag

Örnsköldsviks eget dansbandspar Agneta Olzzon och Peter Grundström intar Folkan Teater två kvällar i rad, 15-16 oktober, med den helt egna konserten ”Du och jag och våra låtar”. Vi lottar ut biljetter till premiären.

– Detta blir fantastiskt! För allra första gången gör vi en konsert med 100% egenskrivna låtar. I konsertversion och i nya arrangemang som ingen har fått höra förut. Det känns oerhört spännande att äntligen få bjuda vår publik på detta. Den här konserten känns extra i hjärtat, berättar Peter Grundström.

Paret har plockat låtar från Peters digra låtproduktion och blandat dem med de allra nyaste, och sådana som de skrivit tillsammans.

– Det blir en musikalisk resa genom en lång tid, både bakåt och framåt. Vi bjuder på låtar från våra soloplattor, men också från Thor Görans många skivor. Vi längtar verkligen efter att få möta publiken igen, och det fina är ju att Sverigepremiären av ”Du och jag och våra låtar” blir här hemma i Örnsköldsvik. Vi lovar att detta blir något utöver det vanliga, det blir många överraskningar under kvällen, säger Agneta Olzzon.

I samarbete med Agneta & Peter lottar 7an ut biljetter.

Agneta & Peter ger i oktober dubbla konserter av föreställningen ”Du och jag och våra låtar” på Folkan Teater (se sid 36). Vi lottar ut två biljetter till Sverigepremiären 15 oktober.
Agneta Olzzon & Peter Grundström har turnerat länge tillsammans. Första spelningen tillsammans gjordes 1995 då Agneta gästsjöng med Thor Görans för första gången, och det blev starten på ett långt musikaliskt samarbete med låtar, turnéer och många showproduktioner. Parallellt med Thor Görans turnerande startade de sin artistduo Agneta & Peter för ett antal år sedan. Samma år blev Agneta ordinarie sångerska i Thor Görans.

Frågan är: Vilket år bildades Agneta & Peter?
1)    2004     X)    2006    2)    2008

Mejla ditt svar till tavling@7an.se eller på vykort till 7an Media-partner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Glöm inte namn och telefonnummer. Senast onsdag 29 september vill vi ha ditt svar.

Dela med dig av denna artikel på: