Du är här

2021-09-22 - Näringsliv

Kuehne+Nagel etablerar kontor i Örnsköldsvik

Som ett led i att stärka företagets närvaro i regionen har Kuehne+Nagel, ett av världens ledande logistikföretag, slagit upp dörrarna för sitt nya kontor i Örnsköldsvik.

– Vi ser stor potential i området och ser fram emot att välkomna våra nya kollegor till Kuehne+Nagel i Örnsköldsvik. Expansionen till norra Sverige ligger i linje med vår ambition att vara en global logistikleverantör med lokal närvaro av kunniga experter inom land-, sjö- och flygtransporter. Samtidigt innebär det att vi kommer få bättre möjligheter att tillgodose våra kunders behov i närområdet, säger Helgi Ingólfsson, VD Kuehne+Nagel Sverige
Kontoret i Örnsköldsvik blir den fjärde operativa enheten som Kuehne+Nagel driver i Sverige inom land, sjö och flygtransport, och blir även det nordligaste svenska kontoret efter Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontoret ligger beläget på Gamla Riksvägen 2 i Örnsköldsvik och kommer att fungera som utgångspunkt för företagets verksamhet i regionen. Kuehne+Nagel Sverige bedriver även lagerverksamhet i Eskilstuna, Norrköping, Göteborg, Jönköping och Staffanstorp.
– Vi har under det senaste året växt snabbare än marknaden för flera av våra affärsenheter vilket är väldigt glädjande, och vi ser detta som ett kvitto på att vi lyckats med det strukturerings- och konsolideringsarbete vi genomfört de senaste åren. Med detta i åtanke känner vi oss mer redo än någonsin att fortsätta vår tillväxtresa inom den svenska marknaden, säger Henrik Holmberg, Försäljningschef Kuehne+Nagel Sverige.

Dela med dig av denna artikel på: