Du är här

2021-06-07 - Musik
Rolf Wikström och T-Bear & the Dukes är två av bokningarna till Bakgårdsblues 2022.

Bakgårdsblues nästa sommar

Som alla förstår blir det ingen Bakgårdsblues i år heller. Nu siktar Örnsköldsviks Bluessällskap på att genomföra sitt arrangemang nästa sommar.

Datum för andra upplagan av Bakgårdsblues och skjutits fram två gånger, och nu skjuts evenemanget fram ytterligare, på grund av pandemin.

"Det finns ingen ljusning under denna sommar i coronaläget, att vi får släppa in så mycket folk som 500 personer kommer inte tillåtas så vi finner för gott att flytta festivalen ytterligare en gång." skriver Örnsköldsviks Bluessällskap.

Rolf Wikström, Ida Bang and the Blue Tears, T-Bear & the Dukes, Mike's Blue Groove och Preachin' Lips är fortfarande bokade till det nya datumet  18 juni 2022. Redan köpta biljetter kommer fortsatt att gälla för nästa år men man har givetvis rätt att få tillbaka sina pengar hos Tickster om man vill det.

"Tiden fram till dess får vi hoppas att vi kan köra lite mindre evenemang på Reuterdahls så fort det blir möjligt, vi går helt efter de regler som finns och kommer att boka upp band så fort det blir möjligt och att få till säkra mindre evenemang så håll utkik på vår hemsida www.ovikblues.se" skriver Örnsköldsviks Bluessällskap på sin hemsida.

Redan nu står det klart att Bluessällskapet och Reuterdahls arrangerar ett bluesjam 2 juli. Och redan nu till helgen blir det rockpub både fredag och lördag, med det lokala partybandet Too Damn Fun.

Dela med dig av denna artikel på: