Du är här

2021-05-30 - Ungdom
  • Aktivators nya höghöjdsbana på Gene fornby. Foto Christer Göransson
  • Aktivator står för många olika aktiviteter. Foto Christer Göransson
  • Skateparken i centrum. Foto Håkan Nordström

Sommardraget närmar sig

Gocart, padel, fiske, brännboll, bergsklättring, trial, paintball, rockverkstad, kreativt skapande och äventyr på höghöjdsbana. Sommardraget 2021 bjuder på massor av aktiviteter.

Sommardraget är till för dig som är född 2009 eller tidigare och sträcker sig från 14 juni till 2 juli. På programmet hittar man allt från vandring i Slåttdalsskrevan; fotbollsturnering, trial och disc-golf i Husum; stadsorientering och andra aktiviteter i Skateparken; archery tag, pilbågsskytte och basket i Strandparken till en beachday i Nyänget och en rad spännande äventyr i Gene Fornby.

I Gene Fornby kan du bland annat prova på slöjd och matlagning på järnåldersvis i Järnkrogen, vara med i det postapokalyptiska rollspelslajvet "Testet", som vi berättat om tidigare här i 7an, och utmana dig själv i Aktivators nybyggda höghöjdsbana.

Många av aktiviteterna är kostnadsfria men några har en subventionerad avgift. Det brukar snabbt bli fullbokat så ett tips är att anmäla sig direkt när bokningen öppnar, vilket är nu på måndag 31 maj klockan 18.00.

MER INFORMATION. Läs mer om aktiviteterna och hur du anmäler dig på ornskoldsvik.se/sommardraget

Dela med dig av denna artikel på: