Du är här

2020-12-23 - Övrigt
  • Foto: Håkan Nordström
  • Foto: Håkan Nordström
  • Foto: Håkan Nordström

Från oss alla till Er alla; en önskan om en riktigt God annorlunda jul

Livet är annorlunda för de allra flesta och inför julafton är det många som funderar på hur man smittsäkert kan fira tillsammans med familjen och övriga närstående. Utomhus kan vara utmärkt lösning.

Aldrig tidigare har så många alternativa lösningar till det årliga firandet diskuterats. För normalt lyckligt lottade människor, som har haft förmånen och vant sig vid att tillbringa sin julafton tillsammans med nära släktingar och vänner, blir den 24 december 2020 allt annat än vanlig.

Åtminstone för dem som klokt följer regeringens och myndigheternas uppmaningar för att minska smittspridningen.

Men det finns trots allt fiffiga alternativ och inte bara med hjälp av datorer och webbkameror. För de som inte är miltals ifrån varandra kan en julafton, mitt på dagen och under de få ljusa timmarna, vara alldeles utmärkt att tillbringa utomhus.

Som här till exempel då delar av 7ans personal firade liten julafton runt elden och kryddat med varmkorv, glögg och pepparkakor. Inte som vanligt så klart och inte så där mysigt varmt, avslappnat och utdraget.

Men ett jättebra tillfälle när vädret tillåter att träffas, hålla avstånd och tillönska varandra efter omständigheterna en trevlig julafton.

 

Dela med dig av denna artikel på: