Du är här

2020-10-26 - Ungdom

Kul på höstlovet

Paintball, archery tag, skate, fiske, rockverkstad och halloweenfest. Det är dags för höstlov och Höstdraget bjuder på en rad aktiviteter för dig som är född 2008 och tidigare. Anmäl dig medan det finns platser lediga.

Som vanligt erbjuder kommunen höstlovs-lediga barn och unga en massa skoj under höstlovet. På grund av coronaläget har man tvingats begränsa antalet aktiviteter men det finns ändå en hel del att välja på.

Aktivator är i Bredbyns sporthall måndag 26 oktober med bland annat archery tag och andra roliga grejer. På tisdag och torsdag blir det paintball vid fornbyn på Genesmon och på onsdag håller Höstdraget till i Skateparken och på bryggan vid Veckefjärdens golfbana där det blir fiske – och grillkorv.

H1 Sliperiet arrangerar dubbla Halloween-fester, både på måndag och torsdag och även här bjuds det på grillkorv.

Vill du prova på att spela tillsammans i ett band och samtidigt lära dig massor om musik så finns möjligheten på H1 Sliperiet. Under hela veckan, måndag till fredag, blir det rockverkstad för både nybörjare och de som spelat längre. Handledning, tips och hjälp ges av erfarna musiker.

Nästan alla aktiviteter kräver föranmälan, det görs på ornskoldsvik.se/hostdraget från och med torsdag 15 oktober. Tänk också på coronapandemin – stanna hemma om du känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber, även om symptomen är lindriga. Du ska också ha varit symptomfri i två dygn om du vill vara med på någon aktivitet under Höstdraget.

 

Dela med dig av denna artikel på: