Du är här

2020-06-23 - Modo Hockey

Förlänger med Baudrit och Allemoz

Modo Hockey meddelar idag att de förlängt två av kontrakten i damlaget. Det rör sig om Lore Baudrit och Marion Allemoz som både förlänger sina kontrakt över den kommande säsongen i SDHL.

Lore Baudrit kom till Modo under säsongen 2018/19 och har sedan dess dragit in sammanlagt 20 poäng åt klubben. Nu är hon redo för ännu en säsong, som hon hoppas ska bli bättre än den förra.
– Jag är verkligen glad att det nu står klart med ett nytt kontrakt då mitt första alternativt alltid varit att återvända för en ny säsong. Efter den förra säsongen var ingen av spelarna nöjda och ingen i organisationen heller och därför känns det extra motiverande att nu svara för en bättre prestation. Jag är laddad och ser fram emot att komma tillbaka till Örnsköldsvik och Modo Hockey, säger hon på klubbens hemsida.

Marion Allemoz gör sig även hon redo för en tredje säsong i klubben. Under den föregående säsongen ledde hon den interna skytteligan samt poängligan med totalt 21 poäng, och stod för flest matchvinnande mål. På Modos hemsida säger hon att även hon ser fram emot en säsong som ska bli bättre än den föregående.
– Det känns verkligen rätt att det nu står klart att det även blir en tredje säsong i Modo Hockey för mig. Allting kring organisationen och staden känns bra där jag trivs utmärkt och vi alla ser fram emot en bättre säsong än senaste. Alla i och omkring laget vill verkligen stå för en bättre prestation och jag ser fram emot att ansluta så snart som möjligt för att inleda resan på riktigt mot den kommande säsongen, säger hon.

 

Dela med dig av denna artikel på: