Du är här

2020-03-31 - Ekonomi
I år kan du bland annat deklarera via Skatteverkets app. Foto: Fialotta Bratt, Skatteverket

Sista chansen till tidig återbäring

Det är deklarationstider, och till och med den 4 maj har du möjlighet att skicka in din inkomstdeklaration. För den som deklarerar digitalt så är idag, 31 mars, sista dagen man kan skicka in deklarationen om man vill få återbäringen redan i april. Efteråt kan du fortsätta deklarera som vanligt, men återbäringen kommer senare.

Du kan deklarera via Skatteverkets e-tjänst (kräver e-legitimation) oavsett om du har tagit emot din deklaration via digital brevlåda eller inte. Du kan även deklarera via din telefon genom Skatteverkets app som finns att hitta på både Google's Play Store och Apple's App Store.

För dig som föredrar att pappersdeklarera så kan du under perioden 13 mars – 15 april skicka in din pappersdeklaration via brev till Skatteverkets inläsningscentral (adressen finns på deklarationsblanketten). Det är också möjligt att lämna in pappersdeklarationen på Skatteverkets servicekontor, som i Örnsköldsvik finns att hitta på Torggatan 10. Mellan den 1 april – 4 maj finns det även ett brevinkast på Storgatan 12 som är öppet dygnet runt där du kan lämna in deklarationen.

Klicka här för att komma till Skatteverkets hemsida.

 

Dela med dig av denna artikel på: