Du är här

2020-03-10 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Magnus Häggström förlänger med Modo

Igår meddelade Modo att Fredrik Olofsson förlänger med klubben. Idag, precis innan finalserien i HockeyAllsvenskan startar, meddelar de att även Magnus Häggström är klar för fortsatt spel i Modo.
– Vi är glada att Magnus Häggström kommer vara en del av Modo Hockey även den kommande säsongen. Han är en kulturbärare som är viktig både på och utanför isen där han som spelare har sina främsta kvalitéer i det defensiva spelet, kommenterar sportchef Fredrik Glader på Modos hemsida.

Magnus Häggström, forward, kom första gången till Modo säsongen 2009/2010, men efter två säsonger så flyttade han till Skåne. Häggström återvände senare till Örnsköldsvik och skrev på ett treårskontrakt med Modo inför säsongen 2018/2019, och det är det kontraktet som nu förlängts. Sedan återkomsten har han stått för 39 poäng, fördelade över 15 mål och 24 assist.
– Det här känns naturligtvis väldigt roligt och det är någonting jag velat och önskat. Det har varit en uppåtgående kurva sett till lagets prestation under de tre senaste säsongerna och nu börjar vi nå dit vi vill vara sedan starten av resan. Det finns en framåtanda som är rolig att vara en del av, säger Häggström och fortsätter: 
– Dialogen har varit bra med både Björn Hellkvist och Fredrik Glader och jag vet var de står så det känns riktigt bra nu när allting är på plats. Vi ska göra något minnesrikt av den här säsongen först och främst och jag ser verkligen fram emot en tight matchserie nu mot Björklöven.

Det nya kontraktet gäller för säsongen 2020/21.

 

Dela med dig av denna artikel på: