Skola & utbildning

Dramatik när lärarna vann

Fredag 28 februari var det dramatiskt vid Själevadskolan. Den årliga hockeymatchen mellan elever och lärare avgjordes och den här gången var det lärarnas tur att dra det längsta strået.
8-7 under en strålande vinterdag.

Läraren Frida Hallin Cedvin tog tillsammans med en kollega initiativet att skapa en årlig idrottsaktivitet på skolan och i fredags var det alltså dags. Eleverna har stått som segrare vid de två tidigare upplagorna, men den här gången blev det tredje gången gillt för lärarna som vid full tid vann med 8-7.
– Det blev en lyckad dag och det är roligt att den uppskattas av både lärare och elever. Helt enkelt en skojig grej att se fram emot under läsåret, säger Frida Hallin Cedvin.
Elevernas lag består av tjejer och killar i årskurs fem och på vårkanten är det match igen. Då mäter lärarna krafterna i fotboll mot elever i årskurs sex.
Beträffande hockeyn står det nu 2-1 i matcher till eleverna och med tanke på den goda stämningen både på och utanför isen är det mycket som talar för att Själevad-skolan hittat en mångårig tradition.
– Vi får hoppas det. Den här gången hade vi till och med snygga hockeytröjor med hjälp av Sport 77 och Track Screen, säger Frida.

 

Publicerat