Du är här

2020-02-04 - Modo Hockey

Modo förstärker ytterligare med finsk forward

Modo Hockey meddelar att de värvat den finska spelaren Iikka Kangasniemi och att han redan ikväll är redo för spel i klubben.
– En spelare som jag och Urban Omark fastnade för när vi besökte Finland tidigare under säsongen och nu är vi oerhört glada över att ha kunnat hitta en lösning med HIFK, säger sportchef Fredrik Glader på Modos hemsida.

Iikka Kangasniemi, 24, har under de senaste fem säsongerna spelat i den finska högsta ligan och har dragit ihop 142 poäng under 212 spelade matcher. Nu ansluter han till Modo för att förstärka på forwardsidan.
– Vi har en skada på Joakim Hagelin vilket gör att vår forwardssida är lite tunnare än vi önskat. Kangasniemi kommer att hjälpa oss i offensiven då han är skicklig med puck och har sina styrkor i anfallsspelet, vilket han inte minst har visat under de senaste säsongerna i Liiga, kommenterar Fredrik Glader.

Kangasniemis kontrakt gäller för resterande delen av säsongen 2019/2020. Han ansluter till klubben redan i kväll och kommer att spela med tröjnummer 18.

 

Dela med dig av denna artikel på: