Du är här

2020-01-15 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Blir det tredje raka ikväll?

Onsdagkväll och ännu en hemmamatch för Modo. Ikväll möter de AIK i deras tredje möte, där Modo också har chans på en tredje rak seger mot motståndarlaget.

Först mötte de AIK på bortaplan när de spelade i Hovet i Stockholm och tog hem en klar seger med 0-5. Därefter gick Modo i seger ännu en gång när de mötte AIK på hemmaplan och vann med 5-3. Ikväll är det dags för det tredje mötet mellan klubbarna där Modo nu har siktet inställt på en tredje rak seger. 

Huvudtränare Björn Hellkvist, som nyss förlängt sitt kontrakt med Modo med ytterligare tre säsonger, kommenterar inför matchen:
– Jag tror inte vi tar med oss någonting alls från de två tidigare mötena mot AIK utan kommer istället att enbart fokusera på vår prestation i den här matchen. AIK kommer säkerligen att spela desperat då de är i stort behov av poängen. Men även vi behöver poängen och kommer gå hårt för att ta alla tre med oss från matchen,.
– Poängen är inte mer värda nu än vad de var i september och det gäller att veta om det även i september. Men det är självklart viktiga poäng som vi spelar om just nu där det är intressanta och roliga utmaningar som väntar oss den här veckan. Vi ser fram emot båda matcherna (Modo möter även Vita Hästen i veckan, reds. anmärkning) som vi hoppas kunna vinna.

Tobias Enström och Joakim Hagelin är båda borta inför matchen på grund av skador. Utöver det så verkar truppen i stort vara redo för spel ikväll.

 

Dela med dig av denna artikel på: