Du är här

2020-01-10 - Näringsliv
Pressbild. Foto: Bravida

Bravida köper Rörteamet Själevad

Storbolaget Bravida, som är en leverantör av installation och service för fastigheter och anläggningar i Norden, förvärvar Rörteamet Själevad AB.
– För oss ägare känns detta som ett naturligt nästa steg för Rörteamet, säger Tomas Lindmark, grundare och delägare i Rörteamet, i ett pressmeddelande.

Rörteamet Själevad AB grundades 1990 och har idag 18 medarbetare. Nu blir dessa 18 en del av de 11 000 anställda som redan arbetar under Bravida när de förvärvas av storbolaget.
– Rörteamet har hög kompetens, duktiga medarbetare och arbetar kontinuerligt med att skapa värde för kunderna. I och med förvärvet kommer Bravida att bli ännu starkare inom vs-installationer i Örnsköldsviksområdet, säger Olle Näsvall, regionchef i Bravidas region Norra Norrland. 

Den 1 mars tillträder Bravida som ägare av företaget. Tomas Lindmark säger att han tror att förvärvet kommer att öppna upp möjligheter för Rörteamet att utvecklas.
– För oss ägare känns detta som ett naturligt nästa steg för Rörteamet. På detta sätt kan vi fortsätta utveckla verksamheten. Vi behåller vår lokala förankring, samtidigt som vi blir del av en större helhet. Detta öppnar upp utvecklingsmöjligheter, främst för våra medarbetare men även för våra kunder.

Rörteamet Själevad blir det andra bolaget som Bravida förvärvar i Örnsköldsvik inom de senaste 12 månaderna då de tillträde som ägare av A Bylund Elektriska i april 2019.

 
Dela med dig av denna artikel på: