Övrigt

Vad har du för nyårslöfte?

Roger Pontare, artist
– Jag skulle bara vilja fortsätta att köra grönt ytterligare ett år. Jag ändrade kosten för några år sedan och det innebär bland annat inget vete, ingen mjölk och inte så mycket smör och socker. Jag vill fortsätta att hålla en bra och nyttig diet, och det tror jag att jag kan hålla.

Jessica Wetterstrand Sjöberg, Domsjö, aktuell i Zara & Jessica från f.d. Sarek
– Jag kan lova att det kommer ny musik från Zara & Jessica. Vet inte hur mycket jag får säga. Vi vill gärna ge ut ett helt nytt album, men vi får se. I musikbranschen kan vad som helst hända och man får rida på vågen när den kommer. Tidigare har jag lovat mig själv att inte ha några fler nyårslöften för att inte göra mig själv besviken. Men att vara snäll mot sig själv, ta hand om och stå upp för sig själv är ett bra löfte för kommande år.

Per Nylén, Själevad, kommunalråd och ordförande i kommunstyrelsen
– Mitt nyårslöfte som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande är att få fler beslutsfattare att förstå vikten av en E4-tunnel genom Örnsköldsvik. E4:an genom Örnsköldsvik är inte bara ett problem för Örnsköldsvik, utan ett problem för hela landet. Som privatperson är mitt nyårslöfte att träna mer regelbundet och att eftersträva en hälsosam livsstil under hela året.

Johanna Jaara Åstrand, ordförande Lärarförbundet
– Löftet är att fortsätta påverka politikerna att lämna utbildningslöften om en likvärdig skola med rätt resurser såväl lokalt som nationellt. 

Sandra Bygdén, chefredaktör Örnsköldsviks Allehanda
– Att lyssna på mer ny musik. Mina musikaliska referenser är i stort sett från tiden före 2008 då min son föddes.

Björn Hellkvist, Tränare Modo Hockey
– Kort och gott: säsongen 20/21 spelar Modo i SHL.

Sofia Domeij, Ordförande i Svenska Skidskytteförbundet
– Att njuta mer av livet, här och nu. Kanske inte ett klassiskt nyårslöfte, men jag hoppas att fler än jag tar med sig det. Jag har också saknat skidåkningen, det är bland det bästa som finns, så under 2020 ska jag se till att komma ut mer igen. Jag ska också försöka börja lägga mig tidigare!

Tomten
– När jag får önskelistor från föräldrar står det ofta att de vill ha snälla barn. Det är så svårt för mig att uppfylla deras önskningar eftersom inte ens snälla barn tycker om att sitta stilla inne i ett paket. Jag tänker att det nog är många barn som önskar sig snälla föräldrar också, därför är mitt nyårslöfte att jag ska göra allt jag kan för att de ska få det de önskar.

 

 

Publicerat