Modo Hockey

"Vi ska öppna matchen i ett rasande tempo"

Ikväll inleds helgens hockeyfest i Fjällräven Center med hemmamatch för Modo då AIK kommer till Örnsköldsvik.
– Vi ska öppna matchen mot AIK i ett rasande tempo och visa att vi är ett annat lag än hur vi uppträdde mot Vita Hästen, säger huvudtränare Björn Hellkvist till Modo Channel på klubbens hemsida.

Onsdages bortamatch bröt Modos tolv matcher långa segersvit när Vita Hästen vann matchen med 4-3. En match som en irriterad Hellkvist kommenterar på Modos hemsida:
– Man skulle kunna ägna sig åt att dela ut beröm för att vi gjorde match av det hela, men jag har svårt att se det positiva i det när vi är så fruktansvärt dåliga i början av matchen. Vi ligger nästan på minusskalan sett till prestation där vi kollektivt glider runt och tror att allting ska sköta sig själv, vilket det inte gör.
– En sak är säker; Jag vill aldrig mer att det uppträdandet ska upprepas.

När Modo och AIK senaste möttes så vann Modo, och Hellkvist säger att en ytterligare seger mot AIK ikväll är viktig så att Modo kan ta revanch mot sitt eget dåliga spel under onsdagens match.
– Jag hoppas verkligen att många vill ha revansch i kommande match mot AIK för vi har saker att bevisa. Jag ser fram emot imorgon (fredag, reds anm.) för att öppna matchen i ett rasande tempo där vi ska visa att vi är ett annat lag än mot Vita Hästen, säger Hellkvist och avslutar:
– Vi måste fortsätta på den inslagna vägen på hemmaplan där vi spelat bra under en längre period. Vi vill bjuda på rolig ishockey och siktar givetvis på en bättre insats än senast.

Kim Rosdahl är fortsatt borta på grund av skada. I övrigt står hela laget till förfogande inför ikväll. Efter matchen så fortsätter hockeyfesten när Modo Old Timers arrangerar Eagle Bay Tournament under lördagen och söndagen.

 
Publicerat