Evenemang

Anna-Lottas jul

19 städer och ett samarbete med över 1 000 körsångare. Söndag 1 december besöker Anna-Lotta Larsson EFS-kyrkan i Örnsköldsvik under sin turné Anna-Lottas jul – som hon gör för 26:e året i följd.

– 26 år, helt otroligt! utbrister Anna-Lotta Larsson, som även i år stannar till med sin julturné här i Örnsköldsvik. 
Ny plats och en annan kör att samarbeta med är det som gäller. Den här gången sjunger hon i EFS-kyrkan tillsammans med Äldrekören, som leds av Sara Karlsson.
– Jag vet ingenting om den kören, men det kommer säkert att bli en fin konsert – vi brukar alltid få till det, säger Anna-Lotta som inför ett av de tidigare besöken i Örnsköldsvik sa: ”Utan julturné blir det ingen riktig jul”.
– Det gäller fortfarande, och vi hoppas förstås på att kunna locka publik. Av någon outgrundlig anledning har det alltid varit svårast att dra folk till konserten just i Örnsköldsvik.
Med sig har Anna-Lotta som vanligt pianisten Andreas Landegren, och även om det nu blir 26:e året på julturné så är det lika rolig.
– Så länge jag har hälsan och minnet i behåll – och rösten förstås – så vill jag absolut fortsätta sjunga. Det ska bli kul att ge sig ut på turné igen och vi lovar att bjuda på ett varmt, innerligt och vackert traditionellt julbudskap. 

 

Publicerat