Du är här

2019-11-22 - Evenemang
Foto: Thron Ullberg

Anna-Lottas jul

19 städer och ett samarbete med över 1 000 körsångare. Söndag 1 december besöker Anna-Lotta Larsson EFS-kyrkan i Örnsköldsvik under sin turné Anna-Lottas jul – som hon gör för 26:e året i följd.

– 26 år, helt otroligt! utbrister Anna-Lotta Larsson, som även i år stannar till med sin julturné här i Örnsköldsvik. 
Ny plats och en annan kör att samarbeta med är det som gäller. Den här gången sjunger hon i EFS-kyrkan tillsammans med Äldrekören, som leds av Sara Karlsson.
– Jag vet ingenting om den kören, men det kommer säkert att bli en fin konsert – vi brukar alltid få till det, säger Anna-Lotta som inför ett av de tidigare besöken i Örnsköldsvik sa: ”Utan julturné blir det ingen riktig jul”.
– Det gäller fortfarande, och vi hoppas förstås på att kunna locka publik. Av någon outgrundlig anledning har det alltid varit svårast att dra folk till konserten just i Örnsköldsvik.
Med sig har Anna-Lotta som vanligt pianisten Andreas Landegren, och även om det nu blir 26:e året på julturné så är det lika rolig.
– Så länge jag har hälsan och minnet i behåll – och rösten förstås – så vill jag absolut fortsätta sjunga. Det ska bli kul att ge sig ut på turné igen och vi lovar att bjuda på ett varmt, innerligt och vackert traditionellt julbudskap. 

 

Dela med dig av denna artikel på: