Modo Hockey

Fortsätter Modos segersvit?

Efter fyra dagars vila är det dags för nästa match när Modo Hockey åker till Norrköping för att möta Vita Hästen.
– De är ett lag som spelar i hög fart, aggressivt och ganska rolig hockey, kommenterar Björn Hellkvist till Modo Channel på klubbens hemsida inför matchen.

Modo har nu ett dussin raka segrar bakom sig och ligger högt upp i tabellen, bara en poäng under Björklöven och Karlskoga. När de ikväll möter Vita Hästen på bortaplan så blir det också deras första bortamatch på ett tag då deras senaste fyra matcher spelades på hemmaplan.

Förra mötet med Vita Hästen tycker Björn Hellkvist var en tuff en, och kvällens möte kan även den komma att bli en tuff match.
– Det var en av de tuffaste matcherna vi haft på hemmaplan (förra mötet, reds. anmärkning) där vi hade maximal utdelning i den första perioden där vi fick en tidig ledning. De är ett lag som spelar i hög fart, aggressivt och ganska rolig hockey och de har förändrat ganska mycket i sitt spel sedan Sabel kom in, säger han och fortsätter:
– De har ändrat arbetsetiska saker och spelar rakare med snabbare spelvändningar och inte med så mycket krusiduller längre.

Kim Rosdahl är fortsatt borta på grund av skada och Oliver Dackell stannar kvar hemma. Fredrik Olofsson är redo för spel med resterande laget.

 

 
Publicerat