Modo Hockey

"Vi ser fram emot matchen"

Efter fem raka segrar så är det dags för nästa hemmamatch när Modo tar emot Karlskoga på hemmaplan under fredagskvällen.
– Det är en viktig match ur många aspekter. säger huvudtränare Björn Hellkvist på Modos hemsida.

Onsdagsmatchen mot Tingsryd blev en övertygande seger för Modo när de tog hem bortamatchen med fyra mål och noll insläppta puckar. Och nu när BIK Karlskoga tas emot i Fjällräven Center så bjuds det till en viktig match då de två lagen ligger väldigt nära vandra poängmässigt i HockeyAllsvenskan; Karlskoga med 25 poäng och Modo med 23. Hellkvist säger till Modo Channel att de ser fram emot mötet med serietrean.
– Det är en viktig match ur många aspekter, rent tabellmässigt men även att vi ska brösta upp oss mot bra motstånd och ta chansen att befästa och bevisa för oss själva att vi är bra. Så vi ser fram emot matchen.

Före nedsläpp så kommer assisterande kapten Oscar Hedman att uppmärksammas och hyllas efter att han blivit den sjunde spelaren någonsin i Modo som spelat 600 matcher. Inför matchen finns alla spelare tillgängliga för spel, med undantag för Adam Tambellini som är avstängd fram till 27 oktober.

 

 
Publicerat