Du är här

2019-11-03 - Evenemang
Foto till vänster: Knotan.

Winnerbäck tillbaka i Ö-vik

Lars Winnerbäck släppte i slutet av september sitt nya album ”Eldtuppen” och i november beger han sig ut på en tolv konserter lång arenaturné som inleds i hans hemstad Linköping och avslutas i Globen i Stockholm – båda är för övrigt utsålda.
Fredag 8 november kommer han till Fjällräven Center.

Lars Winnerbäck har två gånger tidigare spelat i Fjällräven Center och sommaren 2018 uppträdde han även inför en fullsatt Naturscen Skuleberget. Samtliga gånger har Fredric Wedin, Verkställande byrån, stått som arrangör – vilken han gör även denna gång.
– Det blir faktiskt exakt tio år sedan första gången han var i arenan. Lars Winnerbäck har länge varit en av Sveriges största artister och det känns både roligt och hedrande att vi återigen får se honom här i Örnsköldsvik, han har trots allt 289 andra kommuner att välja på i Sverige och det är en stor fjäder i hatten att han väljer Ö-vik, säger Fredric Wedin, som ser fram emot ännu en Winnerbäck-konsert inför storpublik.
Det har gått 23 år sedan Winnerbäck presenterade sig med debutskivan ”Dans med svåra steg”. Med lika delar vemod som popsånger har han via sina tolv album satt fingret på en hel generations känslor. 
Bakom Winnerbäck på höstens turné står ett eminent band bestående av Jerker Odelholm, bas, Staffan Johansson, gitarr, Carl Ekerstam, gitarr, Therese Johansson, gitarr/sång, Jonna Löfgren, trummor och Tomas Hallonsten, keyboard.

 

Dela med dig av denna artikel på: