Du är här

2019-09-27 - Evenemang
Foto: Pressbild

Sicksack hyllar 80-talet

Coverbandet Sicksack har gjort succé med sin tribute till Pistvakt, men nu är det dags för nya utmaningar. Två fredagar i höst kör de sitt nya koncept ”80-talet Live” i Blueskällarn på Bruksgården.

Sicksack tog Pistvakt-showen på en inlandsturné där publiken stortrivdes och nu hoppas de fyra ö-viksmusikerna på att 80-talsnostalgi också kan locka.
– Vi satt och pratade om vad vi kunde hitta på och Robin och Mike är riktiga 80-talsfantaster, så vi hakade på den idén. Det är många som glorifierar 80-talet och det har varit kul att grotta ned sig i musiken, säger sångaren och basisten Oscar Sundelin.
Planen är att köra två set, ett med låtar på engelska och ett med svenska 80-talshits. Det blir allt från Mauro Scocco, Lasse Holm och Lena Philipsson till Toto, A-ha och Whitney Houston.
Sicksack hoppas nu på att ö-vikspubliken kommer att kamma till hockeyfrillan, pudelpermanenta håret och dra på sig tubtoppen eller kavajen med de stora axel-vaddarna för att göra sig redo att sjunga och dansa loss till feta syntar och snygga melodier.
Fredag 4 oktober kör Sicksack sin första show i Blueskällarn på Bruksgården. Nästa tillfälle sker 1 november.

Dela med dig av denna artikel på: