Du är här

2019-09-08 - Nyheter/Reportage
Svenska Publishingprisets statyett. Foto: Fredrik Stehn

Devocy nominerad till två storpriser

Kommunikationsbyrån Devocy, med kontor i Örnsköldsvik och Stockholm, har nominerats till Svenska Publishingpriset och Svenska Designpriset, två av Sveriges främsta tävlingar inom kommunikation och formgivning.

– Det är givetvis jätteroligt både för oss och våra kunder, säger vice vd Malin Wiklund i ett pressmeddelande.

Devocy, som tidigare vunnit guld i Publishingpriset två gånger för magasinen ”Matboken – Vår del av världen. Höga Kusten. Ursprung, råvaror och smaker” och ”Magasin Höga Kusten”, står nu återigen nominerad till Svenska Publishingspriset samt Svenska Designpriset. 

Deras Magasin KVM, ett magasin avgränsat till Stockholm och består av en blandning reportage, står nominerad till båda priserna. För Svenska Designpriset så är det två manus som Devocy skrivit åt Ö-viksbaserade företaget Loveframe till filmerna ”Spotlight Höst” och ”Invest in the Cleantech Region” som står nominerade. 
– Att bli nominerad är ett erkännande i sig eftersom det kommer in mängder av bidrag till tävlingen. Att vi nominerats till båda tävlingarna är självklart extra roligt, säger Sofia Göth, redaktör för magasinet.

Den 17 oktober hålls Svenska Designpriset i Göteborg och Publishingpriset avgörs den femte november i Stockholm.

 
Dela med dig av denna artikel på: