Du är här

2019-05-07 - Modo Hockey

Anton Öhman kommer till Modo

Modo Hockey meddelar idag att backen Anton Öhman har skrivit på ett avtal som gör honom klar för klubben under de kommande två säsongerna.

– Det har varit en process, men det känns både roligt och bra att han vill vara i Modo Hockey och här kunna spela ut sin offensiva ishockey, säger huvudtränare Björn Hellkvist på klubbens hemsida.

Öhman kommer senast från att ha spelat för Malmö Redhawks i SHL under säsongen 2018/2019, där han gjorde tio poäng genom tre mål och sju assist. Han har även tidigare spelat i Björklöven, Skellefteå AIK, Västerås och Leksand. I Modo kommer han spela under de kommande två säsongerna med tröja nummer 27.
– HockeyAllsvenskan är en bra liga där farten är hög och spelet är roligt, kommenterar Öhman och fortsätter.
– Jag är en spelare som gillar att ha pucken där jag ser mig själv som en offensiv back där jag trivs väldigt bra i anfallszonen. Modo har alltid varit ett tufft lag att möta under de säsonger jag stått på andra sidan isen och jag ser nu fram emot att vara en del av klubben.

Björn Hellkvist kommenterar hur han ser på Öhman som spelare och vad han tror att backen kommer tillföra laget:
– En oerhört spelteknisk och skicklig back som är en duktig skridskoåkare och har en offensiv uppsida i sitt spel. Han är duktig på blålinjen i både fem mot fem och i powerplay och kommer att tillföra en dimension i vårt spel som jag tycker att vi saknade den senaste säsongen.

 

Dela med dig av denna artikel på: