Modo Hockey

Berglund förlänger med Modo

Backspelaren Victor Berglund förlänger med Modo och är klar för spel under säsongen 2019/2020.
– Det är bra för Victor att han är kvar, det är bra för Modo att han är kvar så det är en win-win för alla där vi är väldigt glada över att han stannar, säger huvudtränare Björn Hellkvist på klubbens hemsida.

Victor Berglund är en trogen Modo-spelare som spelat för klubben under bland annat J18 och J20 och spelade i 50 av 52 matcher under föregåenden säsongen i HockeyAllsvenskan. Nu är det klart att han fortsätter i klubben även under nästa säsong, som då också blir hans sjunde raka säsong.
– Victor är en stor talang där han den senaste säsongen utvecklade sitt defensiva spel på ett mycket bra sätt. Det kanske tog lite ifrån hans offensiv där han inte följt med lika mycket i anfallsspelet som vi önskat, men det kommer vi att fortsätta att jobba på inför nästa säsong, säger Hellkvist och fortsätter:
– Tillsammans med Tom Hedberg utvecklades Victor Berglund väldigt mycket med ansvar. Han var hela tiden på plats när det blev fel i exempelvis uppspelsfaser och sen har han ett väldigt bra skott med sin right-fattning. Det kan han även kan nyttja mer den kommande säsongen.

 
Publicerat