Du är här

2019-03-14 - Modo Hockey
Björn Hellkvist. Foto: Håkan Nordström

Hellkvist inför kvällens match

"Varje match är unik, och det är en unik situation där bägge lagen måste vinna matchen. Så det kommer vara fullt krig där ute", säger tränare Björn Hellkvist inför matchen.

Modo Hockey och Karlskrona HK har mött varandra många gånger den senaste tiden och sett över hela säsongen har Modo vunnit tre av fyra möten. Tränare Hellkvist hoppas också på en annan matchbild, än den vi fick se mot BIK då det var något tillknäppt spel.

– Jag hoppas verkligen inte det blir så, för det har vi inte råd med. Jag tror att vi kommer få se en rasande offensiv från oss där vi går för varje anfall, tar pucken på mål och skapar mycket kaos. Vi har liksom ingenting att förlora, säger Björn Hellkvist och fortsätter:

– Skulle vi inte lyckas med delmålsättningen att inte gå vidare från det här så händer liksom ingenting. Men skulle vi lyckas så öppnas istället portarna till nästa utmaning. Så nu är det bara att gå för det och inte vara rädd för uppgiften, säger han och tillägger.

– Nyckeln blir att göra mål. Framförallt måste vi skapa mer tryck på kassen med våra gubbar. Det gäller för oss att trycka på gasen för att lyckas med det här.

Hoppas på storpublik
– Jag hoppas att det blir mycket publik för vi har en god chans fortfarande. Kanske inte på pappret, men i praktiken har vi det fortfarande i egna händer och gör vi det vi ska så finns det goda förutsättningar. Även om det inte blir lätt. Det blir en rolig kväll i morgon om vi gör något bra utav det, avslutar Björn Hellkvist.

Dela med dig av denna artikel på: