Du är här

2019-01-11 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Fjärde mot Almtuna ikväll

Ikväll spelar Modo mot Almtuna IS för fjärde och sista gången under säsongen 2018/2019.
– Farten och noggrannheten måste upp till fredagens bortamatch, kommenterar assisterande tränare Pär Styf på Modos hemsida inför matchen.

Modo kommer senast från förlust på hemmaplan under derbyt mot Björklöven som slutade med 2-3 till bortaspelarna.
– Vi är fortfarande sura och irriterade efter matchen och vår prestation, så det är en oerhörd revanschlystnad inför mötet mot Almtuna på fredag. Förhoppningen är givetvis att studsa upp igen som lag och det är det vi bestämt oss för att göra, säger Pär Styf.

– Farten och noggrannheten kommer vi framförallt att behöva lyfta för att vinna fredagens match. Genom noggrannhet i passningarna blir pucktempot också bra, berättar Pär Styf inför matchen och avslutar:
– Vi behöver även få upp farten i spelet utan puck så att vi verkligen får igång tempot i anfallen och även lite längre anfall. Det är en sak vi pratat om inför matchen, att vi ska vara både giftigare och farligare i våra rusher och i våra lägen i anfallszon.

Victor Aronsson åker skridskor och konditionstränar men har några veckor kvar till spel. MODO är något sjukdomsdrabbat i övrigt där laget tas ut på matchdagen.

Dela med dig av denna artikel på: