Övrigt

Kontorskonferens i Ö-vik

Den 28-29 november hålls konferensen ”Arbete i aktivitetsbaserade kontor” i Örnsköldsvik. Medverkar gör de främsta forskarna inom kontorsforskning i Sverige.

De främsta forskarna inom kontorsforskning i Sverige medverkar och de drygt 100 anmälda deltagarna från hela landet kommer att få ta del av det senaste från forskningen och praktiska erfarenheter från olika organisationer.

Konferensen vänder sig till personer som arbetar med företagshälsovård, personalfrågor, fastighetsplanering, arkitektur, inredningsdesign eller till alla som arbetar i en organisation som överväger att gå över till aktivitetsbaserad kontorsmiljö.

Allt fler arbetsplatser väljer idag att införa papperslösa kontor med aktivitetsbaserat arbetssätt där man inte har någon egen fast arbetsplats. Viktiga frågor är förstås hur arbetsmiljö, produktivitet och hälsa påverkas och hur man rent praktiskt ska genomföra förändringen för att få ett så bra resultat som möjligt.

Konferensen äger rum på Arken konferns (lokal Pinassen), Inre hamnen i Örnsköldsvik . Deltagarna kommer även att få en visning av Örnsköldsviks kommuns stadshus Kronan.

Arrangörer är Örnsköldsviks kommun, Umeå universitet och Arbets- och miljömedicin vid Västerbottens läns landsting.


 

Publicerat