Övrigt

Örnsköldsviks-team nominerat till "Årets team"

Frida Knuttson, Ellen Grahn, Johan Eklund och Clas Engström utgör ett av fem team som nominerats till Årets team vid Framtidsgalan 2018.

De fyra utgör omvärldsanalysteamet vid Örnsköldsviks kommunledningsförvaltning och arbetar med omvärldsanalys och strategisk utveckling ur ett kommunövergripande perspektiv. Tillsammans har de utvecklat och jobbat i ett nytt systematiskt arbetssätt inom kommunorganisationen och platsen Örnsköldsvik, och deras metod kan bidra till strategisk inriktning och konkret nytta för olika verksamheter och grupper.

Med bakgrund av deras nya metod, att de har bidragit med synbara goda resultat och att samtliga i teamet har använt sin unika kompetens och personlighet på ett sätt som bidragit till helheten och gruppens framgång så har de blivit nominerade till Årets team.

– Det är jätteroligt att vi blivit nominerade till en så fin utmärkelse som Årets team. Vi är numer en samspelt grupp, men också rätt olika och kan därför bidra med olika perspektiv och kompetens. Genom att låta kreativitet, erfarenhet, skratt, kompetens och utmaningsdriven problemlösning mötas i vårt samarbete har vi plockat fram det bästa hos varandra. I vårt samarbete är det viktigt att välkomna varandras idéer och utforska dem med gemensam nyfikenhet, säger Frida Knutsson, utvecklingsledare, i ett pressmeddelande.

Framtidsgalan 2018 äger rum på Vasateatern i Stockholm den 20 november och arrangeras av Framtidsverket. Det är ett årligt återkommande arrangemang som ska uppmärksamma personer som dagligen gör skillnad inom den offentliga sektorn. Förutom Årets team så koras även bland annat Årets ledare och Årets inspiratör.

Läs mer på Örnsköldsviks kommuns hemsida.

Publicerat