Musik

En strålande jul med Shirley Clamp

Robin Hörnkvist, som driver eventbolaget Scenklart, har bokat in Shirley Clamp till en julkonsert i Pingstkyrkan söndag 16 december.

Shirley Clamp intar Pingstkyrkan i Örnsköldsvik söndag 16 december med härliga jultoner. En mysig, enkel och familjär julkonsert med några av årstidens allra härligaste låtar utlovas.

Shirley Clamp blev ett med Svenska folket när hon 2004 som en rödhårig yrhätta med en magisk sångröst damp ner i Melodifestivalen, och via andra chansen studsade in i finalen i Globen där hon omfamnades av både publik och jury vilket resulterade i en andraplats med Låten ”Min Kärlek”. Därefter har det blivit många fler Melodifestivaler, turnéer i alla möjliga format, tv-medverkan i både allvarliga och lekfulla program, samt massor av alla möjliga liveframträdanden runt om i vårt avlånga land.

De senare åren har Shirley bland annat skapat sitt eget showformat ”Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp” som är en sing-up-show där hon tillsammans med sitt band på ett alldeles eget självklara och befriande sätt blandar sina favoritlåtar med slagfärdig vardagshumor när hon reflekterar över händelser, dråpligheter och kontraster i sitt liv både som artist, dotter och mamma.

Biljetterna till konserten i Pingstkyrkan släpps fredag 5 oktober.

Publicerat