Du är här

2018-10-02 - Ekonomi

Stor fastighetsaffär i Örnsköldsvik

Från och med 1 oktober är Hedern Fastigheter huvudägare till fyra fastigheter i Örnsköldsviks absoluta citykärna.

Backmans Fastighets-& Företagsutveckling AB, tidigare ensam ägare, är fortsättningsvis delägare i de berörda fastigheterna, som omfattar drygt 10.000 m2. Fastigheterna ligger samtliga i direkt närhet till Stora Torget och innehåller en blandning av kontor, butiker samt bostäder.

–Vi är väldigt nöjda med att få förtroendet att förvärva dessa otroligt fina fastigheter.
Vi ser verkligen fram emot att tillsammans med Backmans fortsätta utveckla Örnsköldsvik, en stad som vi länge sett fram emot att få etablera oss i, säger Pernilla Åhlin, VD i Hedern Fastigheter. 
Fastigheterna kommer även fortsättningsvis att förvaltas av Backmans Fastighets- & Företagsutveckling AB som blir en garant för kontinuitet och lokal närvaro på plats.

–Det här känns både spännande och roligt! Vi är glada och stolta över att kunna locka ett starkt fastighetsbolag till Örnsköldsvik, säger Ragnhild Backman, vd Backmans Fastighets- och Företagsutveckling AB. Det är ett viktigt steg i vår ambition att stärka våra möjligheter att fortsätta utveckla stadens centrala delar med fler mötesplatser som bidrar till en livfullare stadskärna.

Dela med dig av denna artikel på: