Modo Hockey

Andra raka för Modo

Modo har full pott efter två omgångar i Hockeyallsvenskan. Hemma i Fjällräven Center blev det 4-3 (2-0, 0-2, 2-1) mot Almtuna efter att hemmalaget dominerat stort i den första perioden.

Den andra och den tredje perioden blev inte lika lyckosamma sett med Modo-ögon. Almtuna vann klart den andra perioden och oavgjort inför slutronden var fullt rättvist. Två snabba i den tredje gav hemmalaget klar segervittring och trots att Almtuna reducerade med fem minuter kvar att spela var det aldrig riktigt nära en kvittering.
Modo har sex poäng av sex möjliga, vilket även Karlskrona och AIK kan skryta över.

Modo–Almtuna 4–3 (2–0, 0–2, 2–1)

Första perioden: 1–0 (17.12) Johan Eriksson (Patrik Karlkvist, Tobias Enström), spel fem mot fyra, 2–0 (18.12) Kalle Jellvert (Anton Karlström, Oscar Hedman).

Andra perioden: 2–1 (23.48) Tony Mårtensson (Tobias Liljedahl, Simon Johansson), spel fem mot fyra, 2–2 (31.01) Victor Rollin-Carlsson (Alexander Lunsjö, Oscar Milton).

Tredje perioden: 3–2 (45.34) Tommy Enström (Magnus Häggström, Henrik Björklund), 4–2 (47.40) Patrik Karlkvist (Johan Eriksson), spel fem mot fyra, 4–3 (55.07) Viktor Hertzberg (Adam Thilander).

Skott: 36–24 (16–6, 8–13, 12–5)

Utvisningar, Modo: 2x2. Almtuna: 2x2, 1x5, 1x20.

Domare: Pierre Schilken.

Publik: 3648.