Evenemang

Snart ska hela Ulvön dansa

Den 16 juni hoppas arrangörerna att en ny och mångårig tradition har fötts på Ulvön. Intresset är åtminstone stort för Hela Ulvön dansar där Thor Görans, Emil Assergård och Pink Hink ska förgylla hotellbryggan i Ulvöhamn.

­ – Det är en vild jakt på sängplatser både för besökare och arrangörer. Men det är angenäma problem, säger Thomas Norberg i arrangerande Karlsson & Norberg som tillsammans med 7an Mediapartner står bakom arrangemanget.
Om vädergudarna är nådiga är det mycket som talar för att det blir en folklig och festlig helg på ön och där många båtburna människor styr mot Ulvöhamn.
– Det skulle vara jätteroligt om det redan under premiäråret blir en succé. Ett arrangemang av det här slaget har fattats i skärgården tycker vi, säger 7ans Johannes Jonsson.

Hela Ulvön dansar startar under tidig eftermiddag, lördag den 16 juni och pågår till midnatt. Ett av landets skickligaste dansband; Thor Görans, ska se till att det blir bryggdans som sedan kompletteras av coverbandet Pink Hink samt låtskrivaren och musikern Emil Assergård.

Publicerat