Övrigt

”Fantastiskt med en lång helg”

Vad hittar alla Ö-viksbor på under helgerna? ”Min helg” ger dig svar och inspirerar kanske till egna aktiviteter. Först ut är Sofia Domeij som ser fram emot en lång familjehelg hemma i Ö-vik.

VINTERN HAR VARIT hektisk för skidskytte-stjärnan Sofia Domeij, med uppdrag som expertkommentator under både SM och Världscupen. Men i helgen får hon ett efterlängtat avbrott nu när säsongen är över. Som vice ordförande i Svenska skidskytteförbundets styrelse väntar visserligen telefonmöten för att sätta strategin inför kommande säsong, men annars viker hon dagarna till familj och vänner.

– Det känns fantastiskt med en lång helg nu. På torsdag är jag hemma och får känna att familjen är samlad. Då beställer vi sushi. På fredag äter vi ostbricka, delikatesser och spelar sällskapsspel, det gör vi ofta. Blir det minusgrader stiger jag upp tidigt lördag morgon för att åka skidor på skaren, en magisk upplevelse. Sedan firar vi Alma som fyllt fem med kalas i en gymnastiksal med hinderbana och dans. Söndag väntar utflykt till Ottelandet, ett smultronställe! Givetvis med ryggsäck fylld med fika. Och på måndag blir det god mat med vänner och familj.

Min helg i korthet
- Fredagsmys
- Skidtur
- Kalas
- Utflykt
- God middag

Publicerat