Du är här

2018-03-17 - Modo Hockey
Hon har en liten aura omkring sig, säger tränare Edlund om Sidney Morin. Foto: Håkan Nordström

Edlund: – Vi har en bra dynamik och skön gemenskap

Dags för match två i kvartsfinalspelet mellan Modo dam och Leksand. Efter den klara bortavinsten för Modo så talar det mesta för ny seger för hemmalaget i afton.

Angående matchen i Gavlerinken i onsdags:
– Vi har en fantastiskt bra målvakt i Sarah Berglind som håller oss kvar där i första perioden. Vi pratade igenom inför andra och kom ut med mycket mer energi och som ett helt annat lag. Vi tog mer avslut och hade betydligt mycket mer puck, säger tränaren Björn Edlund på Modos hemsida.

Ledningsmålet i segermatchen gjordes av Sidney Morin som var tillbaka med härlig energi efter att ha varit borta under OS.
– Sidney kom in med bra energi i laget. Hon är ju en väldigt positiv och trygg person som sprider ett lugn, hon har en liten aura omkring sig. Det blir väl så när hon varit iväg och fått uppleva en riktigt fantastisk upplevelse med OS-guldet. Nu kommer hon tillbaka med mycket energi till en grupp som redan har mycket energi. Så just nu är det mycket vita tänder och nära till skratt, vi har en bra dynamik och skön gemenskap, säger Björn Edlund.

Angående dagens match säger Edlund:
– Vi kommer säkert få se ett liknande Leksand spelmässigt men det kommer att komma ut väldigt desperata. Vi spelar inte om poäng längre utan nu är det vinna eller försvinna som gäller. Vi kommer att få se ett Leksand som kommer att offra liv och lem, säger tränaren.

Matchen i Fjällräven Center startar kl. 17:00.


 

Dela med dig av denna artikel på: