Du är här

2018-03-15 - Musik
Foto: André Garcia

Samir och Viktor på blixtsnabb Sverigeturné

Fredag 16 mars ger de en gratisföreställning på Stora torget i centrum.

11 spelningar i 11 städer på 3 dagar. Kanske är det världsrekord i snabbaste turné?
Samir & Viktor shufflade sig direkt vidare till final i Melodifestivalen och ger sig nu i kast med att genomföra "Världens snabbaste turné" och i samarbete med Lekmer.

Det var med Samir & Viktors dansanta bidrag "Shuffla" som de under deltävling 2 i Göteborg gick vidare direkt till finalen i Melodifestivalen.Med start den 16 mars ger de sig ut på en blixtsnabb turné runt om i landet och planen är att genomföra 11 spelningar i 11 städer på 3 dagar. Startskottet för turnén är Uppsala den 16 mars och om allt går enligt plan avslutas turnén med ett nytt rekord den 18 mars i Gränna. Alla spelningar är gratis för barn och vuxna, i samband med spelningarna erbjuds också signering. Två av spelningarna görs till förmån för Barncancerfonden.

För att Samir & Viktor ska lyckas med rekordförsöket kommer de huvudsakligen att färdas i helikopter mellan städerna.
– Världens snabbaste turné är även världens roligaste turné! Så sjukt kul att få åka ut till alla städer där vi har så många vänner och fans som vi älskar, säger Viktor.
– Det kommer bli sjukt kul, vi ska åka helikopter över halva Sverige och spela på 11 platser under en helg, galet!! Känns också bra att vi gör två spelningar med Barncancerfonden, säger Samir.

Turnéstopp för Världens snabbaste turné:

16/3 - Uppsala
16/3 - Eskilstuna
16/3 - Västerås
16/3 - Örnsköldsvik, Stora torget i centrum kl. 19:00

17/3 - Höga Kusten, Hotell Höga Kusten, till förmån för Barncancerfonden
17/3 - Norrköping
17/3 - Kosta
17/3 - Linköping

18/3 - Uddevalla
18/3 - Göteborg
18/3 - Gränna

Dela med dig av denna artikel på: