Du är här

2018-02-14 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Vi ska göra allt för att knipa trepoängaren"

Modo har hittills aldrig lyckats besegra Björklöven denna säsong och ikväll lär det bli mycket folk och intensivt när lagen möts i Umeå.

Angående senaste matchen mot Vita Hästen konstaterar Hans Särkijärvi:
– Vi gör ingen topp-prestation mot Vita Hästen men ändå en stabil match mot ett lag som är svåra att möta. Det är klart att vi borde kanske gjort några fler mål än ett, men det är segern som räknas och jag är nöjd med tre poäng.

– Det är väldigt bra för bredden i truppen när Mikael Frycklund har kommit in då det är viktigt att alla presterar på topp för att få vara med och få istid. Även om vi nu direkt inte gör några större förändringar så har vi 2-3 platser "för mycket" på forwardsidan, vilket är bra för konkurrensen, sammanfattar Särkijärvi till MODO Channel för att sedan prata om den senaste matchen.

Modo har tre förluster mot Björköven denna säsong. Kommer första vinsten ikväll?
– Det är de berömda mariginalerna som varit emot oss i de tidigare derbymatcherna men där hoppas och tror jag att det kommer att vända nu på onsdag. Vi är ett mer stabilt lag nu mentalt och kommer till spel med ett mer vuxet lag och det är den stora skillnaden, kommenterar Särkijärvi till MODO Channel och avslutar:

– Det känns väldigt bra och det känns väldigt roligt att möta Björklöven där vi ska göra allt för att knipa trepoängaren.

Dela med dig av denna artikel på: