Du är här

2018-01-09 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Vi måste vinna matcher"

Efter sex hemmamatcher på raken och bara en vinst så spelar ikväll Modo borta mot norrköpingslaget Vita Hästen, som ligger på tionde plats, fyra poäng efter Modo.

Angående senaste hemmamatchen mot Södertälje:
– Vi var väldigt, väldigt besvikna direkt efter matchen men ser vi totalt sett över hela matchen, på ett nyanserat sätt, är det ingen katastrofal insats från vår sida. Men vi är inte tillräckligt heta, rappa och kvicka i vårt spel och därför förlorade vi matchen, sammanfattar Hans Särkijärvi till MODO Channel och konstaterar:

– Nu pratar vi framåt och hur vi ska hitta tillbaka till vägarna för att vinna matcher. Det är det som det handlar om just nu.

Ikväll möter man Vita Hästen i Himmelstalundshallen i Norrköping. Tidigare möten den här säsongen har slutat med uddamålsförlust (3-2) i Norrköping och seger i Fjällräven Center (4-2).

– Bortamatchen senast avgjorde de på några för enkla mål i powerplay. Nu gäller det för oss att svara upp med en bra prestation för att få med oss poängen efter den här tillställningen, säger Särkijärvi och avslutar:

– Vi måste vinna matcher då det är det allting handlar om. Vi kan hellre spela lite sämre men vinna matcherna än spela riktigt bra och inte komma från matchen med poäng. Nu handlar det bara om att hitta sätt att vinna matcher.

Jesper Sellgren är tillbaka efter JVM och ansluter till laget inför matchen. Erik Hanses, Patrik Karlkvist och Lukas Wernblom kommer inte till spel.

Dela med dig av denna artikel på: