Du är här

2017-12-16 - Näringsliv
Rebecca Andersson och Patrik Ström framför lokalerna där det snart startar en ny restaurangrörelse. Foto: Håkan Nordström

Paret bakom ny restaurang

I mars nästa år tänker paret Rebecca Andersson och Patrik Ström öppna Hälsobaren – Café och Sallad.
– Vi tror mycket på konceptet, säger Rebecca.

I hörnet i det närmast legendariska ÖA-huset och i korsningen Storgatan/Central-gatan ska Rebecca och Patrik bedriva sin verksamhet. Paret har hållit ihop i närmare tio år och bott på andra håll i landet. Sedan en tid valde de att återvända till Örnsköldsvik där bägge har sina rötter och om några månader slår de upp portarna till sin nya rörelse. Nu är tiden mogen.
– Ja, nu är det snart dags. Vi båda har en bakgrund inom idrott och hälsa och idén till restaurangen föddes när vi såg att det saknas ett koncept där maten är anpassad för den som vill äta sunt, men ändå snabbt. Vi drivs av att kunna ge hälsosammare alternativ i vardagen, säger Patrik Ström.

Det nya tillskottet i Örnsköldsviks restaurangutbud kommer bland annat att erbjuda sina kunder sallader och smoothies.
– Man ska enkelt kunna komponera sin egen sallad och fritt välja bland ett stort urval av fräscha, smakrika och nyttiga råvaror. Våra sallader och smoothies ska också passa perfekt för en takeaway, säger Rebecca Andersson.

Mellan 40 och 50 gäster planeras att rymmas i lokalen som för närvarande är under renovering och ombyggnation. Och redan nu flaggar Rebecca och Patrik för nyanställningar.
– Vi själva tänker arbeta fullt ut med den här verksamheten, men vi vill också rekrytera två serviceinriktade medarbetare, säger Rebecca Andersson.

Dela med dig av denna artikel på: