Modo Hockey

Särkijärvi: "Vi är beredda på en svår utmaning"

Ny match för Modo ikväll mot Södertälje i Scaniarinken. SSK ligger på sjunde plats i tabellen, en poäng mer än Modo.

Angående senaste matchen som Modo vann på straffar säger Hans Särkijärvi på Modos hemsida:
– Matchen senast tillhör ingen av våra bättre matcher kan vi konstatera där vi inte är påkopplade utan tappar puckar, förlorar närkamper och slarvar med passningar. Troja har ändå inte så många klara målchanser men får energi efter kvitteringen i den tredje perioden.

– Vi är nöjda med att vinna matchen och ta två poäng samt prestationen med mål på samtliga tre straffarna. Det tar vi med oss.

Kvällens match
Södertälje kommer till spel med tre raka segrar där laget senast besegrade Timrå IK på bortaplan med 2-3. Södertälje ligger inför matchen på en sjunde plats i tabellen med 29 poäng på 19 spelade matcher medan Modo Hockey innehar nionde plats med 28 poäng på 19 spelade matcher.

– I säsongens första mötet ägde vi matchen utan att få till avsluten på hemmaplan. Jag minns att det var extremt många ramskott i den matchen med närmare 60 avslut från oss, kommenterar Särkijärvi och avslutar:

– Det är en helt ny match på onsdag med helt nya förutsättningar. Vi möter ett helt annat Södertälje nu med annat mod och kraft så vi är beredda på en svår utmaning där vi måste upp i prestationen.

Det blir samma trupp som i den senaste matchen mot Troja/Ljungby. Det innebär att Tommy Enström, Henrik Björklund och Erik Hanses inte är aktuella för spel utan tränar på hemmaplan.

Publicerat