Du är här

2017-11-11 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "En häftig utmaning"

Ikväll spelar Modo mot Leksands IF på bortaplan.
”Vi måste hela tiden följa det vi pratar om och göra det över lång tid för att bygga vidare”, kommenterar huvudtränaren Hans Särkijärvi.

Angående senaste vinstmatchen hemma mot BIK Karlskoga säger Hans Särkijärvi:
– En viktig seger för självförtroendet på hemmaplan och laget gjorde hela tiden bra bedömningar i spelet samt jobbade hårt under hela matchen. Vi vet även att det inte på något sätt finns enklare matcher utan att det hela tiden krävs bra prestationer vid varje uppgift som väntar.

Modo Hockey och Leksand har mötts en gång tidigare den här säsongen när Modo vände och vann på övertid med 4-3. Den väntas mycket publik till Tegera Arena i Leksand för lördagens drabbning mellan lagen.

– Mötet mot Leksand kommer att bli en riktigt häftig utmaning. Det verkar som att det går mot utsålt så det blir en resa att se fram emot för oss, kommenterar Hans Särkijärvi och avslutar:

– Från senast tar vi med oss att vi spelar bra i boxplay, gör mål i numerärt överläge och spelar ett stabilt försvarsspel. Vi ska upp något i försvarsspelet och inte bli för tillbakalutade. Det viktigaste för att vinna matchen är att vi håller oss till planen och till arbetsinsatsen.

Victor Aronsson spelar sin andra match under tiden för lånet från Karlskrona. Saknas gör skadade Henrik Björklund, Tommy Enström och Marcus Oskarsson medan Martin Röymark, Tim Wahlgren, Jesper Sellgren, Sebastian Walfridsson och Lukas Wernblom alla spelar landslagsspel.

Dela med dig av denna artikel på: