Du är här

2017-11-08 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Gäller att visa sig från sin bästa sida"

Ikväll väntar match för Modo mot jumbon BIK Karlskoga. Ska Modo ta sin fjärde raka seger?

– Grabbarna har visat bra energi och matchen senast var en stabil match där vi gör en bra arbetsinsats och följer våra riktlinjer, berättar Hans Särkijärvi till MODO Channel:

Ikväll väntar hemmamatch mot BIK Karlskoga. Värmlänningarna är inne i en tyngre period resultatmässigt och innehar för tillfället fjortonde plats i tabellen inför matchen.

– Karlskoga är ett bra lag så det gäller att visa sig från sin bästa sida för att kunna kriga sig till tre poäng. Det är viktigt att fortsätta få gruppen att gå samman för varje enskild match och få alla individer att dra åt samma håll med samma bilder inför matcherna, säger Hans Särkijärvi till MODO Channel.

Victor Aronsson har anslutit på lån från Karlskrona HK och spelar i tröja nummer 2. Saknas gör skadade Henrik Björklund, Tommy Enström och Marcus Oskarsson. Martin Röymark, Tim Wahlgren, Jesper Sellgren, Sebastian Walfridsson och Lukas Wernblom som alla är upptagna av landslagsspel och därmed inte aktuella för spel i de två kommande matcherna.

Inför matchen uppmärksammar MODO Hockey att Oscar Hedman senast spelade match 500 för moderklubben.

Dela med dig av denna artikel på: