Modo Hockey

Tredje raka Modo-förlusten

Modo Hockey är inne i en tung period. I kväll kom tredje raka förlusten då IK Pantern vann med 4-2 (1-0, 1-2, 2-0) i Malmö Isstadion.

Hemmalaget tog ledningen, men Modo vände på steken och var i 2-1-ledning halvvägs in i matchen. 2-2 inför slutronden och när det skulle avgöras var Pantern det skickligare laget.  Nu måste Hans Särkijärvis grabbar skaka av sig ännu en förlust och hitta tillbaka till vinnarspåret. På tisdag väntar  nämligen ytterligare en bortamatch då Modo finns i Uppsala för mötet med Almtuna.

IK Pantern – Modo Hockey 4-2 (1-0,1-2,2-0)

Första perioden: 1-0 (03:07) Dennis Svensson (Tobias Ekberg) Andra perioden: 1-1 (21:56) Emil Molin (Sam Marklund, Jesper Sellgren), 1-2 (30:40) Sam Marklund (Emil Molin, Marcus Oskarsson), 2-2 (36:18) Nicklas Jadeland (Kim Johansson, Anders Grönlund) Tredje perioden: 3-2 (49:28) Sebastian Dyk (Robin Dahse) 4-2 (54:21) Axel Wemmenborn (Olle Liss)

Skott: 33-23