Du är här

2017-09-30 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Det känns bra"

I kväll drabbar de samman igen, sist det begav sig var den ödesdigra matchen som Modo slarvade bort och Leksand tog klivet upp till SHL.
"Vi har bra fart och intensitet på träning och det känns bra inför matchen mot Leksand", kommenterar huvudtränare Hans Särkijärvi.


Angående senaste vinstmatchen borta mot BIK Karlskoga säger  huvudtränare Hans Särkijärvi till MODO Channel:

– Grabbarna har analyserat när vi startade upp imorse och alla tycker att vi gjorde en bra arbetsinstas och jobbade hårt över hela banan och framför båda kassarna, kommenterar  och fortsätter:

– Vi gör några skönhetsfel under matchens gång men jobbar för varandra för att rätta till det med bland annat uppoffrande spel och täckta skott. Vi jobbar bra för att målvakten ska se alla skott och ett stabilt försvarsspel ska se till att det blir så. Försvarsspelet har varit bra med bra understöd och vi har naturliga målskyttar som varit effektiva framåt.
"En riktigt häftig utmaning för oss"

Nu väntar möte mot Leksands IF där dalalaget inlett HockeyAllsvenskan med två segrar och en förlust. Laget kommer senast från 2-1-seger på hemmaplan mot Troja/Ljungby.

– Vi måste jobba varje dag för att bli bättre och givetvis går det lättare med segrar i ryggen. Vi har pratat positiva bilder inför matchen mot Leksand och förstärkt det vi gör bra. Men vi måste göra grundjobbet hela tiden och hålla fötterna på jorden, säger Särkijärvi till MODO Channel och konstaterar:

– Vi har tittat på Leksand och vet att de har många spelare av SHL-klass så det blir en riktigt häftig utmaning för oss. Det är en viktig del att vi får bygden med oss och att alla ställer sig bakom oss i både med- och motgång under resan, så det är väldigt roligt om det blir mycket folk på plats på lördag.
 

 

Dela med dig av denna artikel på: