Hälsa

Motion och träning för hälsa och KB 65 FF

Ett unikt tränings-/ motionssamarbete har i höst inletts mellan KB 65 FF, deras supporterklubb och 1 Life i Bjästa.

Samarbetet innebär att spelare i KB 65:s alla fotbollslag och även medlemmarna i supporterklubben kan teckna förmånliga abonnemang och därigenom få tillgång till stimulerande träningshjälp, gruppträningar med mera i den fina träningslokalen på 1 Life i Bjästa. Ju fler som ansluter sig till erbjudandet desto mer pengar går då tillbaka i form av en viss återbäring till fotbollsklubben.

– Idén till samarbetet tog sin början då KB 65 tog kontakt med oss då en av spelarna behövde rehabträna, berättar platschefen på 1 Life, Anita Åström och fortsätter:
– Han tränade då hos oss ett par månader och utifrån det så kände vi att vi hade något att bygga vidare på, så vi tog fram förslag på hur vi skulle kunna starta ett samarbete med klubben i form av träningsmöjligheter, köpa träningar, föreläsningar med mera, utifrån deras behov. Det ena gav det andra, så efter samtal med ordförande Lars Nilsson så blev supporterklubben också en del i det hela. Vi tycker det är bra att vi också kan erbjuda de trogna supportrarna denna möjlighet till träning.

Supporterklubben omfattar drygt 700 medlemmar spridda lite varstans i landet och många i närområdet har nappat på erbjudandet.
– Jag är mycket nöjd med att vi har kommit överens om detta avtal, supporterklubben omfattar ju många äldre personer och att vi nu får denna möjlighet att kunna träna, säger en nöjd Lars Nilsson, ordförande i KB 65 supporterklubb.
– Här har vi dessutom en mycket härlig gemenskap.

Jonatan Björnler, KB 65 FF, ser många fördelar med detta samarbete:

– Vi vill att spelare i alla våra lag ska använda sig av möjligheten att kunna nyttja träningsmöjligheterna hos 1 Life, dessutom rehab, kostråd och andra aktiviteter, bland annat ett planerat motionslopp som vi vill genom föra tillsammans, säger och avslutar:
– Vi ser inga begränsningar i detta samarbete och vi tror att alla våra medlemmar, med eller utan boll, behöver denna möjlighet till träning och motion.
 

Publicerat