Modo Hockey

Edlund: "Vi rider på en bra våg just nu"

Förra helgen inleddes SDHL-spelet för Modo Hockey Dam med två segrar och en förlust. Denna helg väntar tre raka matcher i Fjällräven Center då Göteborg och Djurgården står för motståndet.

"Vi rider på en bra våg just nu och ska göra allt för att behålla det nu under och efter premiärhelgen på hemmaplan", säger Modo Hockeys huvudtränare Björn Edlund inför matcherna.

Modo Hockey besegrade Göteborg med 3-7 respektive 0-8 i premiärmötena av SDHL 2017/2018. Sedan blev det förlust mot HV71 (5-3).

Nu väntar tre matcher på tre dagar när Göteborg och Djurgården gästar Örnsköldsvik och Fjällräven Center och Björn Edlund ser fram emot matcherna:

– Vi ska ut och spela vårt spel och se vart det leder. Vi spelade bra mot Göteborg senast och ska med det. Nu vet vi vilken typ av hockey vi kommer att möta men vårt mål är att alltid förbereda oss och göra jobbet. En optimal prestation är hela tiden målen och det kommer bli roligt att spela hemma då många spelare pratat om hur sugna de är att visa upp sig inför hemmapubliken, konstaterar Björn Edlund på lagets hemsida.

Helgens hemmamatcher:
Göteborg på fredag kväll 19:00
Djurgården på lördag klockan 17:00 och returmöte mot Djurgården på söndag klockan 12:00.

Publicerat