Modo Hockey

"Vi har sett fram emot den här veckan länge"

Imorgon kväll startar SDHL för Modo dams del då man möter Göteborg på bortaplan. Det blir tre matcher på lika många dagar för damlaget när back to back-mötet mot Göteborg kompletteras med matchen mot HV71 på bortaplan under söndagen.

– Vi har sett fram emot den här veckan länge och det gäller att vi förbereder oss väl och håller fokus på det vi kan påverka. Men när väl pucken släpps gäller det att köra", kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Edlund inför matcherna mot Göteborg och mötet mot HV71.

– Vi kommer att prata om att för det första ta en match i taget där vi bara kan påverka det som ligger närmast oss i tiden. Vi tränar bra och skapar energi inför att möta ett motstånd vi inte mött sedan tidigare, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Edlund till MODO Channel och fortsätter:

– Göteborg har gjort stora förändringar i truppen och vi kommer inte att lägga för stor vikt vid deras lag utan istället fokusera på vår prestation och att göra så bra förberedelser som möjligt inför matchen.

Modo Hockey reser till Göteborg utan Matilda Holberg och Jenelle Kohanchuk där den sistnämde ansluter till laget senare under säsongen. Backen Mina Waxin är dock med på resan från damjuniorerna. 

Hemmapremiären i Fjällräven Center sker nästa helg där tre raka matcher äger rum, mot Göteborg på fredag kväll och dubbelmöte mot Djurgården på lördag och söndag.

Modo Hockeys spelschema i SDHL 2017/2018

Publicerat