Modo Hockey

"Tuff uppgift"

Ikväll spelar Modo sin andra försäsongsmatch när laget ställs mot Luleå Hockey. Modo kommer senast från förlust med 3-2 på bortaplan mot Timrå IK.

– Det är en tuff uppgift men det blir roligt att mäta sina krafter mot ett SHL-lag, säger huvudtränare Hans Särkijärvi inför matchen.

Om matchen mot Timrå säger Hans Särkijärvi till MODO Channel:

– Det positiva var den första perioden där vi tar med oss samt spelet med puck som var bra. Grundjobbet var bra framför allt i den första perioden, vi ska jobba vidare med det.

Nu väntar SHL-motstånd i försäsongens andra match där Luleå Hockey tar emot i Coop Norrbotten Arena. Luleå Hockey har spelat en försäsongsmatch innan torsdagens drabbning mot Modo när laget besegrade Boden Hockey med 2-5 på bortaplan.

– Man vill vinna varje enskild match men vi tittar på prestationerna även fortsätttningsvis och även på hur vi satt samman laget i formationerna. Jag vill se resultat av det vi tränar på mot Luleå Hockey med vårt spel i egen zon och att vi ska hitta de spelvägar vi jobbar på. Hittar vi glimtar av det i matchen, då skulle jag vara glad, sammanfattar Hans Särkijärvi på Modos hemsida..

Lukas Wernblom är tillbaka från landslagsspel och finns med i truppen där flera juniorer saknas då J20 åker till Ryssland för klubblagsturnering.

Kvällens match sänds på Cmore och sändningen börjar 18:55.

Publicerat