Musik

Veronica Maggio vill klättra

”Satan i gatan” är inte bara titeln på en låt av Veronica Maggio från hennes album med samma namn. ”Satan i gatan” var också vad arrangören Fredric Wedin spontant sa om sin största bokning hittills. Måndag 5 juni kommer Veronica Maggio till Skule Naturscen.

Sommarens första konsert på Skule Naturscen svarar ingen mindre än Veronica Maggio för. Något som arrangören är mycket nöjd med.
– Det här är den största och coolaste bokningen i Verkställande Byråns tioåriga historia, och det känns så rätt att vi gör den här konserten på Skule Naturscen, säger Fredric Wedin, som är lyrisk över att Veronica Maggio valt att lägga en av sina spelningar här.
– Hon valde själv att komma hit, och det blir det nordligaste giget hon gör i sommar. Hon har också sagt att hon ska försöka hinna med att klättra uppför Skuleberget.

I maj 2016 släpptes Veronica Maggios femte album ”Den första är alltid gratis” och i augusti drog hon över 20 000 personer till Stockholms Stadion. Nu ska hon naturligtvis fylla Skule Naturscen.
– Det är Laleh och Veronica Maggio som är störst i Sverige just nu, dessutom är Maggio en personlig favorit för mig. Det här kommer garanterat att bli riktigt bra, säger Fredric Wedin.

Förutom Veronica Maggio 5 juni blir det en stjärnspäckad Skulefestival 14-15 juli med Ola Salo, Uno Svenningsson, Thomas Di Leva, Sofia Karlsson, Linnea Henriksson, Måns Zelmerlöw samt Titti & Ehrling – och därefter Jill Johnson lördag 12 augusti. 

Länkar
Publicerat